Οι μαρμελάδες μας “Brantitsas”

Οι μαρμελάδες μας “Brantitsas” των οποίων οι γευστικοί συνδυασμοί είναι μοναδικοί στην ελληνική αγορά είναι οι εξής:

–          MAΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μια παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς Ζαχαρούλας, την οποία βελτιώσαμε και η οποία αναδεικνύει τέλεια την ανυπέρβλητη γεύση των βασιλικών σύκων και το μοναδικό δροσιστικό άρωμα του βασιλικού.

–          ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΟΥ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ & ΤΖΙΝΤΖΕΡ: Μια μοναδική και εξαιρετικά ισορροπημένη συνταγή, βασισμένη στο απαράμιλλο άρωμα της βανίλιας και στην ιδιαίτερη γεύση που χαρίζει το ginger.

Οι μαρμελάδες μας παρασκευάζονται με βασιλικά σύκα (εξαιρετικά σημαντικό για την τελική γεύση του προϊόντος!!), δικής μας παραγωγής και άριστης ποιότητας. Η περιεκτικότητα φρούτου ανά 100gr προϊόντος είναι άνω του 85%. Ως παραγωγοί των σύκων (α’ ύλης) που χρησιμοποιούμε στις μαρμελάδες μας, εξασφαλίζουμε το ανώτατο επίπεδο ποιότητας στα παραγόμενα προϊόντα μας. Οι μαρμελάδες μας είναι παραδοσιακές, δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές και κατά την παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 22000:2005.

Η ημερομηνία λήξης τους είναι 2 χρόνια μετά την ημερομηνία παρασκευής τους. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με ολόκληρα κομμάτια σύκου και όλα τα συστατικά τους είναι άριστης προέλευσης, καθώς είναι επιλεγμένα με πολλή φροντίδα και μεράκι. Συνδυάζονται εξαιρετικά με το γιαούρτι ή το παγωτό και αποτελούν την κορυφαία πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών στο πρωϊνό για ένα δυνατό ξεκίνημα στην ημέρα μας.

Χρησιμοποιούνται άριστα στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική και συνοδεύουν τέλεια τις πιατέλες τυριών, αλλαντικών, κρεατικών και αποτελούν ένα εξαιρετικό συνοδευτικό σε όλα τα καλάθια δώρων. 

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε συσκευασίες 50gr, 420gr και 3.800gr.